Bageterie Boulevard je moderní, dynamicky se rozvíjející franchisingový koncept restaurací rychlého občerstvení s francouzským šarmem. Specialitou Bageterie Boulevard (BB) jsou křupavé bagety, francouzského typu, plněné kvalitními a především originálními surovinami, pečené a kompletované na přání a před očima zákazníka.
Nejvýraznějším prvkem sortimentu je sezónní CHEF MENU, připravované renomovanými evropskými šéfkuchaři, kteří sází zejména na sezonnost a lokálnost použitých surovin. Bageterie Boulevard nabízí také širokou škálu snídaňových produktů. Koncept je založen na zdravější a chutnější alternativě rychlého občerstvení.
Charakteristickým motivem pro pobočky Bageterie Boulevard jsou vtipné výstřižky nadpisů bulvárních článků převážně spojených s jídlem, které se poté objevují na hlavních elementech značky – obaly produktů, v interiéru na stěnách apod.
Bageterie Boulevard neznamená jen jídlo, ale především životní styl.
CHEF MENU přináší zákazníkovi jedinečnou možnost vychutnat si receptury vysoké gastronomie i v podmínkách konceptu rychlého občerstvení.
CROCODILLE SANDWICHES B.V.
Vlastní provozovny: 9
Franšízové provozovny: 24
Kromě vlastních restaurací Bageterie Boulevard, provozovaných společností CROCODILLES SANDWICHES, nabízíme také možnost franchisy. V současné době Bageterie Boulevard provozuje již několik úspěšných franšízových partnerů, a i nadále franchising koncept BB usiluje o rozvoj konceptu formou poskytnutí
know – how vhodným kandidátům, kteří budou sami provozovat restaurace pod naší značkou. Výhody jsou pro obě strany jednoznačné. Franchisant Bageterie Boulevard dostává možnost provozovat koncept BB, který má styl a tradici, disponuje jasně nastavenými procesy, vyvinutými produkty a je zaštítěn komplexní marketingovou podporou. Naopak nám spolupráce přináší možnost rychlejšího růstu a soustředění se na podporu a vývoj konceptu. Doba trvání franchisové smlouvy je 10 let s možnou opcí.
Rozvíjíme dva základní směry spolupráce Bageterie Boulevard s franchisovými partnery. Na jedné straně stojí samostatní franchisanti, kteří provozují jednu až dvě restaurace. Na straně druhé pak společnosti, které mají zájem provozovat síť restaurací.
Jaký je ideální profil franchisanta Bageterie Boulevard? Jedná se o partnera, pro kterého je provoz restaurace většinou hlavní činností, v ideálním případě má zkušenosti v oblasti pohostinství, není však podmínkou. Sám restauraci BB aktivně řídí a vede, případně pověří jejím vedením blízkou osobu, většinou rodinného příslušníka.
Ve většině případů je umístění provozovny spojeno s jeho místní znalostí, zázemím, nebo má k danému místu jinou osobní vazbu.
Jedná se o franchisový koncept pro společnost, která má dlouhodobý zájem provozovat více jak tři restaurace Bageterie Boulevard. Zároveň však podniká i v dalších oblastech. Rozvoj našeho konceptu vnímá jako další odnož svého podnikání, případně redesign svých stávajících jednotek. Řízení provozoven je zaštítěno přes silnou manažerskou strukturu, kterou má společnost již vybudovanou. Může jít o společnosti se zkušeností s gastro provozem, ale i z jiných oboru.
Počáteční investice
Základní poplatky
Franchisor, poskytovatel licence Bageterie Boulevard, Vám, coby franchisantovi, poskytne zázemí, adaptaci,
know-how. Podrobně Vás seznámí s cash flow, očekávaným hospodářských výsledkem, návratností, návštěvností. Prodiskutuje s Vámi varianty lokalit, vhodnosti umístění konceptu Bageterie Boulevard. Poradí Vám ve všech sférách tohoto odvětví tak, aby pro Vás byla radost Bageterie Boulevard provozovat.
Franchising koncept Bageterie Boulevard vám poskytne:
Před otevřením restaurace BB:
Po otevření provozovny BB:
Otázka vhodné lokality je pro nás natolik primární a určující, že vyhledáváme pouze TOP lokality, o kterých jsme naprosto přesvědčeni. Všeobecně pro naše nové provozovny hledáme vhodné prostory s vysokou průchodností. Lákavé jsou pro nás prostory v komerčních centrech, domech, prostranstvích vhodných pro výstavbu samostatně stojící Bageterie Boulevard nebo pozemky hodící se pro realizaci BB Drive. Jsme schopni převzít i stávající provozovny /nejen gastro provoz/.
Markéta Krejčíková, franšízový manažer
email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
web: www.bb.cz
tel: +420 724 584 261